“Lakersi nemaju vođu, zato im je Lonzo potreban.”

Otac jednog od najvećih talenata ove draft generacije, Lavar Ball, ponovno lobira za svog sina. Više nije tajna da cela familija Ball želi završiti u Lakersima, a njegov otac će učinit sve da se to i ostvari. Nedavno je izjavio kako Lonzu najbolje pašu Lakersi od svih ekipa u NBA ligi.

-“Što se tiče same ekipe, Lakersi su najbolja opcija. Oni nemaju vođu, Boston je već ove godine daleko stigao u playoffu. Oni imaju vođu.”- rekao je Lavar. Ovo mu nije prva slična izjava. Počeo je u februaru ove godine -“Sve što sam rekao je da će moj sin igrati za Lakerse, a ja ću to pokušati ostvariti. Želim da bude Laker ali nisam rekao da će igrati isključivo tamo.”- kaže Lavar kojemu su Lakersi zabranili ulazak na treninge. Nisu hteli nikakve vanjske uticaje kod ocenjivanja igrača, te Lavar nije imao pristup.

Lonzo ima slično mišljenje kao i svoj otac. Želi igrati za Lakerse, nastaviti niz nakon srednje škole i sveučilišta koja se također nalaze u LA-u.

No obitelj Ball ima jedan problem. Lakersi nakon što su bili glavni favoriti za njegovo izabiranje na draftu posle zadnjeg treninga počeli su se premišljati. Naime, iz kampa Lakersa stižu informacije da Lonzo nije zadovoljio struku, te da razmišljaju o drugim opcijama.

Kažu da je bio totalno izvan kondicije, te da im je sada Josh Jackson sa Kansasa veoma interesantan. Prema zadnjim mockovima pao je na treće mesto, te sada umesto u Lakerse mogao bi završiti kod našeg Darija Šarića u Sixersima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*