“Želim da budem MVP!”

The Ringer

Jedan od najvećih prospekata sa skorašnjeg drafta je bek Markell Fultz. Igrač Washington Statea nije bi bio na March Maddnesu a kako se čini prvi pick na draftu mu ne bi smeo pobeći. Boston je jako zainteresiran i gotovo ga sigurno biraju, a kako sam kaže i Markell je impresioniran Keltima.

Fultz bi odmah mogao pomoći Keltima, gotovo da nema mane u igri (mislimo naravno na koledž košarku u NBA se tek treba dokazati) a uz to je neverovatno samopouzdan. Nedavno je čak igrao 1 na 1 s legendom NBA lige Tracy McGradyem.

Prema svojim rečima Markell ne želi gubiti vreme, već čim stigne u ligu želi biti najbolji. -“Imam za sebe velike ciljeve. Prva sezona Rookie godine i MVP nagrada.”- rekao je Fultz. Zvuči neverovatno, pogotovo u današnjoj konkurenciji, gde slobodno možemo reći da će ove godine biti možda i najizjednačenija borba za MVP trofej. Zadnji kojem je uspelo da objedini te 2 nagrade je bio Wes Unsled koji je po dolasku u Bulletse(današnje Wizardse) 1969. godine uzeo trofej za MVP-a i rookiea godine.

Da bi uspeo u svom naumu odma će morati da bude bolji od igrača kao što su Westbrook, Harden, Curry, Lebron i ostala ekipe. Iako je veliki potencijal nismo sigurni da bi baš u prvoj sezoni mogao nadmašiti ove buduće stanovnike Kuće slavnih, no bez obzira na to njegov potencijal je neupitan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*