Bobiju više minuta, repriza prvog kruga playoffa

EPA / Eric S. Lesser

Bogatu NBA večer otvaraju Sixersi protiv Kelta. Dario Šarić je presedio prvu utakmicu zbog sitne povrede i odmora, a upitan je i za večerašnji nastup. Osim njega nema Embiida, no on je počeo trenirati s ekipom i igrao je 5 na 5 na treningu, što znači da postoji mogućnost da bude spreman za početak sezone. Kelti su već u prvom meču jako dobro izgledali. Stevens je dao šansu mnogim igračima, tako da su glavne zvijezde imale limitiranu minutažu. No i u tim limitiranim minutama Kelti su pokazali da će se već ove godine umiješati u borbu za prvo mjesto Istoka.

Pistonsi bi u svojem drugom meču ove predsezone mogli biti lišeni usluga prvog centra i playa, Drummonda i Jacksona. Što znači da će Bobi imati povećanu minutažu i priliku da pokaže van Gundyu da će biti od velike koristi iduće sezone. Ostatak ekipe bi trebao biti kompletan. Hawksi će kompletni ući u ovaj meč, iznenadili su Cavse na otvaranju predsezone i pokazali da ako ništa drugo imaju kvalitetnu petorku. Bud će sigurno znati izvući najviše iz toga, no ostaje problem klupe koja se nije iskazala.

Večeras imamo i reprizu prvog kruga playoffa Istoka, Pacersi protiv Cavsa. Za ovu utakmicu Lebron bi trebao biti spreman i u sastavu, dok Thomas još uvijek nije potpuno zaliječio povredu. Nove akvizicije Cavsa, Wade i Rose su pokazali da nisu zaboravili igrati, pogotovo Rose, te da će sigurno biti od pomoći Lebronu iduće sezone. Lue je također iskušavao novu petorku s Loveom na centru, te je to dosta dobro izgledalo, tako da to možemo očekivati i večeras. Pacersi su u prvoj utakmici sezone razmonitrali Buckse a Turner je pokazao da će biti stožerni igrač u idućoj sezoni, baš kako se i očekivalo. Bojan se ispromašivao u svojih 20 minuta, još uvijek nije pronašao formu iz reprezentacije, no do početka sezone to bi trebalo doći na svoje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*