Teo odlučio o nastavku karijere

Prije samo nekoliko dana Clippersi su se, usred velikih promjena u ekipi, odlučili zahvaliti Teodosiću na suradnji. Ove sezone je igrao izuzetno malo, iako je prošle dokazao da sigurno pripada u NBA. Povrede su uzele danak, Teo je propustio dosta utakmica u ove dvije sezone, a Clippsi nisu imali strpljenja.

Teo još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti karijeru, od Europljana se spominju CSKA i Efes kao izgledne opcije, no zasada Teo “miruje”. U nedavnom razgovoru sa predsjednikom CSKA, Teo je rekao da mu je trenutno prioritet reprezentacija. Andrei Vatutin, predsjednik CSKA je izjavio kako se čuo s Teom nakon što je dobio otkaz u Clippersima, te potvrdio kako mu je na prvom mjestu njegova obitelj, a što se košarkaškog plana tiče – reprezentacija.

-“U nedavnom telefonskom razgovoru, shvatio sam kako Teo još uvijek nije donio odluku oko svoje budućnost. Rekao mi je kako se želi odmoriti i zaliječiti sve povrede, kako bi bio spreman za Svjetsko Prvenstvo 2019. u Kini. Želi igrati za reprezentaciju i dati će sve od sebe da to ostvari.”- izjavio je Andrei.

Teo je ujedno nalazi i na popisu izbornika Đorđevića za predstojeći posljednji krug kvalifikacija. Srbija igra u gostima kod Estonije 21.1. a nakon toga će dočekati Izrael 24.2 . Potrebna im je samo jedna pobjeda iz ove dvije utakmice kako bi osigurali plasman.

Puni popis za zadnji krug:

Miloš Teodosić (bez kluba)

Vasilije Micić (Efes)

Ilija Đoković (Borac Čačak)

Stefan Pot (FMP)

Milenko Tepić (PAOK)

Dragan Milosavljević (Unikaha)

Aleksa Avramović (Vareze)

Branko Lazić (Crvena zvezda)

Ivan Paunić (bez kluba)

Ognjen Dobrić (Crvena zvezda)

Marko Simonović (Zenit)

Vladimir Lučić (Bajern)

Stefan Birčević (Bon)

Stevan Jelovac (Gazijantep)

Miroslav Raduljica (Đangsu Dragons)

Nikola Jovanović (Trentino)

Đorđe Gagić (Partizan)

Nikola Milutinov (Olimpijakos)

Ognjen Кuzmić (Real Madrid)

Nastava karijere

Nedugo nakon što je primljen u VTB Kuću Slavnih, Teo je donio odluku o nastavku karijere. Za početak, Teo je odlučio kako do kraja ove sezone neće igrati nigdje, odnosno igrati će samo za reprezentaciju Srbije na prestojećim kvalifikacijama. Odlučio je sanirati sve povrede i dobro se odmoriti, te razmisliti o nastavku karijere. Tako da će Teo idući klub (vjerovatno u Europi) imati tek iduće sezone.

1 Trackback / Pingback

  1. Da li je Amerika zaslužila Miloša Teodosića? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*