Vreme za alarm u Clevelandu?

Novi poraz doživeli su Denver Nuggetsi, ovoga puta bolja je bila Oklahoma (86 – 96) predvođena trojcem – Westbrook (20 poena, 7 asistencija), George (19 poena, 11 skokova, i 5 ukradenih lopti) i Anthony (16 poena, 9 skokova).

Nikola Jokić je za 22 minute postigao 12 poena uz 11 skokova i 3 asistencije. Najefikasniji kod Denvera bio je Barton sa 26 poena za 29 minuta. Jokić je na ovom meču upoznao i ‘lošu’ narav MVP-a koji ga je u jednom trenutku bacio na pod:

Iznenađenje večeri je svakako pobeda Chicaga nad Clevelandom (108 – 94). Prvacima Istoka je ovo već četvrti poraz u predsezoni a crveni alarm bi mogla upaliti činjenica da su Cavsi ovoga puta igrali u punom sastavu, i da su izgubili svaku četvrtinu! Lebron je bio najefikasniji sa 17 poena, uz 5 skokova, za 29 minuta, Rose je dodao 13 (uz po 5 skokova i asistencija), Shumpert 12, dok je Thompson uhvatio 11 lopti uz 7 poena. Žižić za 5 minuta nije postigao ni jedan poen. Navijače može radovati povratak Rosa u staru formu, ili bar ono što liči na to:

Već drugu utakmicu zaredom Jeff Green je priredio pravih show. Nakon sjajnih zakucavanja u utakmici protiv Wizardsa, nastavio je u sličnom tonu i protiv Bullsa

Bullse su predvodili Justin Holiday sa 28 poena i 11 skokova, i Lauri Markkanen sa 18 poena.

1 Trackback / Pingback

  1. Don't mess with Russ! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*