Lin nastradao, Process ostao kratak u Washingtonu

nba.com

Sjajan utakmicu smo vidjeli u glavnom gradu. Mladost Sixersa je zadala dosta problema Wallu i ekipi sinoć. Počeli su vrlo dobro, Embiid i Simmons su od početka pokazali zašto su smatrani za jedne od najvećih potencijala u ligi. Igralo se brzo i atraktivno, a jedan od boljih je bio i sada već starosjedilas Covington koji je dalekometnom paljbom zadavao muke Wizardsima.

Na poluvremenu su čak i vodili, no onda su Wall i Beal preuzeli utakmicu u svoje ruke i na kraju se pokazali kao (zasad) preveliki zalogaj za mlade Sixerse. Wall je ubacio 28 poena uz jedno sjajno zakucavanje u prvom dijelu, te je podijelio i 8 asista. Beal se pridružio sa 25 poena, a Gortat je dominirao po obručima sa 17 skokova, te je uz to dodao i 15 poena. U redovima Sixersa Covington je na kraju završio sa 29 poena uz čak 7 pogođenih trojki, a Embiid je dodao 18 poena uz 13 skokova. Simmons je pokazao allround potencijal sa 18 poena, 10 skokova i 5 asista, dok je Šarić odigrao jednu mirnu utakmicu i ubacio samo jednu trojku u 23 minuta igre.

Izuzetno efikasnu utakmicu smo vidjelu u Indiani. Domaćini su ubacili čak 140 poena, a ni Netsi se nisu osramotili sa svojih 131. Gotovo čitavo prvo poluvrijeme je bio egal rezultat, dok su tek u drugom dijelu Pacersi došli do veće prednosti koju nisu ispuštali do kraja utakmice. Nažalost opet smo vidjeli jednu strašnu povredu na utakimici. Jeremy Lin je nezgodno doskočio i teško ozlijedio koljeno. Još jedna strašna ozlijeda, nakon što je sinoć Hayward nastradao.

Dotada je Lin bio odličan, ubacio je 18 poena  uz 4 asista u 25 minuta, no nakon ovoga je nažalost morao izaći iz igre, te mu vjerovatno slijedi duža pauza. Russell je bio najbolji i pokazao se kao sjajan potez uprave Netsa. Ubacio je 30 poena uz 5 asista i bio uvjerljivo najbolji igrač Netsa. Kod Pacersa nova glavna zvijezda ekipa Turner je ubacio 21 poen uz 14 skokova, dok je pridošlica iz Oklahome Oladipo ubacio 22 poena uz 5 skokova i po 4 asista i ukradene lopte. Bogdanović je imao dobru utakmicu, sjajno je šutirao i na kraju završio sa 14 poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*