“He’s a game changer”

Procces polako počinje pretvarati riječi u djela. Dobili su i Mavse na krilima rookiea Simmonsa koji stvarno odlično izgleda na početku ove sezone. Opet je bio jako blizu TD učinka i s njim na mjestu playa Sixersi izgledaju odlično. -“Svi smo znali da je dobar, ali on je zapravo puno bolji od očekivanog.”- pun je riječi hvale bio trener Mavsa Carlslie.

Utakmica je bila u egalu gotovo čitavo vrijeme, a tragičar na kraju je bio Ferrell koji je promašio ključno bacanje 0,2 sekunde prije kraja. Bilo je 2 razlike, te je on promašio prvo bacanje, a nakon što je drugo namjerno promašio Mavsi nisu uspjeli zabiti iz skoka. Inače Ferrell je dosada promašio samo 1 od 26 bacanja koje je uputio ove sezone. Embiid je opet bio odličan, ubacio je 23 poena uz 9 skokova, no nažalost se povrijedio. Pao je nezgodno na ruku, no snimke poslije utakmice nisu pokazale nikakvo oštećenje tako da bi Joel treba biti spreman za iduće utakmice.

Šarić je nakon dugo vremena počeo utakmicu umjesto Covingtona, te je pružio solidnu partiju. Ubacio je 12 poena uz 3 skoka. McConnell je s kluipe dodao 15 poena uz 8 asista i to je bilo dovoljno za pobjedu. Kod Mavsa Barnes je ubacio 25 poena, Matthews se zaustavio na 19 ubačaja, a tragičar Ferrell je ubacio na kraju 17 poena.

Ovaj puta Blazersi nisu imali tako lagan posao protiv Sunsa. Prošla utakmica je bila “iživljavanje” no sada su Sunsi pružili vrlo dobar otpor. Ovaj puta Blazersi nisu niti jednom vodili s dvoznamenkastom prednosti, iako su gotov čitav meč bili u vodstvu. Nisu se uspjeli odvojiti, na poluvremenu je bilo 4 razlike, a na ulasku u posljednju dionicu je bilo 7 razlike.

Na kraju je presudio Lillard ruunerom i 29 sekundi prije kraja su došli do 4 poena prednosti. Sunsi nisu iskoristili svoj napad i Blazersi su uspjeli zatvoriti utakmicu. Lillard je na kraju završio sa 25 poena i 9 asista, a njegov bekovski partner McCollum je ubacio 23 uz 6 asista. Nurk je bio vrlo dobar, treći strijelac ekipa sa 17 poena i ubilježio je 9 skokova.

U redovima Sunsa Booker je bio odličan sa 34 poena i vrlo dobrim šutom, a tome je dodao i po 6 skokova i asista. Len i Warren su završili na 12 poena, a Bender je s klupe ubacio 8 uz 7 skokova i nastavio vrlo dobru formu ove sezone.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*