Veliki come back Cavsa, Bogdan i Kingsi naleti na ‘Zid’

Cavsi su stigli do 7 – 7, nakon dramatične borbe i tesne pobede u New Yorku. Bilo 104 – 101 za Cleveland. Meč je imao svoju ‘predigru’ u kojoj su prvo verbalno, a potom i fizički okršaje imali Lebron i pojedini igrači iz Knicksa:

A Cleveland se na ovom meču uspeo vratiti iz debelog minusa koji je iznosio i 20 poena u drugom poluvremenu. Presudila je sjajna poslednja četvrtina, koju je Cleveland dobio sa 43 – 25. James je bio najefikasniji kod pobednika sa 23 poena, 12 asistencija i 9 skokova, na korak do triple doubla. A ovom trojkom doneo je ključno vođstvo svom timu:

Korver sa 21 poenom i pet trojki odnosno Wade sa 15 poena bili su podrška sa klupe. Korver je čak 19 poena postigao u finišu meča. Kod Knicksa su odlični bili Tim Hardaway sa 28 poena i deset skokova i Enes Kanter sa 20p i 16sk.

Wizardsi su stigli protiv Kingsa do treće uzastopne pobede, bilo 110 – 92, i time su naneli klubu iz Sacramenta deveti poraz u sezoni. Sjajnu i čvrstu odbranu igrali su momci iz prestonice, a protivnika su slomili tokom druge i treće četvrtine. John Wall sa 21 poenom i 9 asistencija, odnosno Gortat sa 18 poena i 7 skokova bili su najbolji kod pobednika.

Kod Kingsa je najefikasniji bio Hill sa 16 poena, Hield i Randolph dali su po 12. Bogdan Bogdanović je na parketu proveo 20 minuta i za to vreme postigao pet poena (šut za tri 1/1), ostvario po dve asistencije i dva skoka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*