Ainge nagovorio Irvinga na ostanak?

irving kelti
Screenshot/Twitter

Mađioničar Ainge prošlo je ljeto vukao sjajne poteze. Tek nakon ove sezone se vidi što je zapravo radio. Nažalost, nije dobio punu sezonu niti od jednog novog beka kojega je doveo, no ova sezona bi trebala biti prekretnica.

Jedan od igrača koji je stigao bio je i Kyrie Irvinga. Nametnuo se kao prva napadačka opcija Kelta prošle sezone, ali infekcija u koljenu ga je spriječila da odigra playoff. Ova sezona bi napokon trebala biti “ta” sezona za Kelte. Imaju sve igrače na raspolaganju i samo im treba zdravlja da konkuriraju Warriorsima za naslov. Nakon ove sezone Irvingu ističe ugovor i postaje neograničeni slobodni igrač. Tj, može potpisati za bilo koji NBA klub. Počele su spekulacije kako će Irving ići u Knickse koji su jako zagrizli za njega.

Butler raskrstio s Vukovima?

Jimmy Butler je također nezadovoljan u Wolvesima, a njih dvojica su dobri prijatelji, a ugovor im ističe u isto vrijeme. Počeli su dogovori između njih dvojica i Knicksi su možda bili i najrealnija opcija. No, “mađioničar” je opet umiješao prste. Prema najnovijim informacijama, Irving gotovo sigurno ostaje u Bostonu i nakon iduće sezone.

Kako bi se reklo “na istoj su stranici” te se i Irving i Kelti slažu kako bi bilo najbolje da produži ugovor. Osim toga moguće je i da Kelti dovedu Butlera i sada je to možda i najrealnije opcija za ovu dvojicu igrača. Da nastave svoju karijeru u “zelenom”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*