Butler raskrstio s Vukovima?

Screenshot/Youtube

Nakon prošlogodišnjeg drafta, svi smo očekivali da će Wolvesi napokon imati konkurentnu ekipu i da će prekinuti playoff post. Stigao im je Jimmy Butler, napokon jedan All-star igrač kojega mogu upariti sa svojim talentima KAT-om i Wigginsom. Playoff jesu izborili na kraju, no to je bilo u posljednjoj utakmici, a ostatak sezone je bio blago rečeno razočaravajuć.

Uvjerljivo najbolji igrač je bio baš Butler. Nadao se da će prelaskom iz Bullsa spasti malo tereta s njegovih leđa, no gotovo ista situacija je bila u Wolvesima. Ovdje je imao bolje suigrače, no samo na papiru. Wiggins je totalno razočarao, KAT nije pokazao znakove značajnog napretka, a Thibs je forsirao jednu te istu ekipu cijelu sezonu. Kada se Butler povredio gotovo su ispali iz playoffa, iako su imali solidnu zalihu pobjeda prije njegove povrede.

Butleru je prekipilo. Već koncem prošle sezone, tj nakon playoffa se moglo vidjeti nezadovoljstvo, no sada je Butler to potvrdio. Izjavio je kako sigurno neće produžiti s Wolvesima iduće sezone, ukoliko se stvari ne promijene. Izuzetno ga nervira nonšalantnost mladih igrača Vukova, u prvom redu KAT-a. Dosta mu je  takvog ponašanja i siguran je kako neće produživati ugovor. Inače Butler ima player opciju nakon iduće sezone, koju ukoliko ne iskoristi postaje neograničeni slobodni igrač.

Butler je već počeo dogovore sa igračem s kojim želi igrati. Naime, izjavio je kako bi volio zaigrati s Irvingom. Njih dvojica su se već dogovarali kako bi mogli udružit snage nakon što im isteknu ugovori. Inače, obojici ugovori ističu iduće sezone. Hoće li Butler prema Keltima ili će pa obojica pronaći novi klub?

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. Raspada se Vučja družina - Ostatak Sveta
  2. Celti dovode Butlera već ove sezone?! - Ostatak Sveta
  3. Ainge nagovorio Irvinga na ostanak? - Ostatak Sveta
  4. Vukovi ostaju na okupu? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*