The Claw is back

(Photo by Sam Forencich/NBAE via Getty Images)

Parker je nazad, a Spursi do nedavno nisu bili sigurni kada će na raspolaganju imati svog najbolje igrača. Popović je  izjavio kako nikada u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije vidio povredu poput Leonardove, što nikako nije dobar znak. Parker se vratio protiv Mavsa i već polako daje svoj doprinos, a sada je red na Leonardu.

Nakon duge pauze, Leonard je napokon spreman i trebao bi debitirati isto kao i Parker, u utakmici protiv Mavsa. Nije ga bilo na NBA parketima, još od incidenta sa Zazom, tj povrede u prvoj utakmici Finala konferencija protiv Warriorsa. Tada je u pitanju bio zglob, a početak ove sezone je propustio zbog kvadricepsa.

Iako su prvotne prognoze bile da će Leonard zbog povrede kvadricepsa biti izvan terena samo nekoliko tjedana, čekanje na njegov povratak se već odužilo na preko mjesec dana. A kako stvari stoje neće ga biti još duže vrijeme na parketu. Trener Spursa Gregg Popović je izrazio zabrinutost za stanje svog najboljeg igrača. -“Oporavlja se puno sporije od očekivanog, a razlog ne znamo. Njegovo tijelo jednostavno ne reagira dobro na terapije.”-

Iako je start Spursa odličan, na pozitivnom su omjeru od 19 pobjeda i 12 poraza, najviše pati njihova igra u napada, gdje su pri dnu lige po broju postignutih poena po utakmici. Iako je Leonard na glasu kao jedan od najboljih obrambenih igrača Lige čini se da Spursima ipak više fali njegova napadačka igra. Sada je Leonard nazad na parketu i Pop napokon ima sve na raspolaganju, te možemo očekivati još jače Spurse.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*