Jokić štrajkao, Curry gađao suca

Čudno veče u Denveru za Nikolu Jokića. Iako su njegovi Nuggetsi dobili Nikola je sinoć ostao bez poena. Šutirao je 0/3 iz igre, a da ostane bez poena nije mu se desilo više od godinu dana. Prošle godine je u porazu od Blazersa ostao bez poena uz identičan broj šuteva. No to ga nije spriječilo da popuni ostale statističke kategorije. Pokupio je 9 skokova i podijelio 7 asista, a iako nije ništa zabio odlično je uključio suigrače u igru, što su pohvalili i Millsap i trener Malone.

Kingsi nisu imali previše šanse, loše su šutirali iz igre, a Nuggetsi su relativno lagano riješili ovaj meč i došli do prve pobjede sezone. Millsap i Faried su ubacili po 18 poena, dok je Harris bio odličan izvana sa 17 ubačaja. Kod Kingsa rookie Fox je ubacio 18, a iz prve petorke samo je Randoplh bio dvozamenkast sa 11 poena.

“Ratnici” se nisu dobro proveli protiv Grizzliesa. Još jednom su se “Međedi” pokazali kao tvrd orah za svaku ekipu, pa tako i Warriorse. Ništa nije išlo od ruke za prvake. Očajna večer je kulminirala u trećoj četvrtini kada su pogodili samo 6 d 22 šuta iz igre, a Grizzliesi su zabili 15 poena zaredom i tako došli do 19 poena prednosti.

Na kraju si Warriorsi uspjeli prići no ništa značajno, a Curry i Durant su zaradili isključenja minutu prije kraja i tu je bio kraj ovoj frustrirajućoj večeri za Warriorse. Curry je ubacio čak 37 poena no nije mogao ostati miran, gađao je suca štitnikom za zube, a drugi “okrivljenik” Durant je ubacio 29 poena uz 13 skokova.

Kod Grizliesa Gasol je bio sjajan sa 34 poena, a tome je dodao i 14 skokova. S klupe je Evans ubacio 12 poena, a Chalmers i Conley su ubacili po 10.

1 Trackback / Pingback

  1. "Ugrozio je hiljade života" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*