“Ugrozio je hiljade života”

Sinoć se prvaci Warriorsi nisu dobro proveli protiv tvrde obrane Memphisa. Na krilima Gasola, Grizzliesi su ih ostavili na -19 u trećoj četvrtini, a u poslednjoj su uspeli održati prednost do kraja utakmice i odneti pobedu. Durant i Curry su bili najbolji pojedinci kod Warriorsa, no usprkos tome bili su vrlo kratkih živaca.

Obojica su isključeni pred sam kraj utakmice, a Curry je čak i bacio svoj štitnik za zube prema sucu. Kasnije se ispričao i naravno demantirao da je bacio štitnik na suca, no to ga neće spasiti od novčane kazne lige, a verovatno će i presediti utakmicu ili dve.

Jokić štrajkao, Curry gađao suca

Green koji je inače poznat kao “miran” momak imao je šta za reći nakon ovih isključenja. Kao da je jedva dočekao. -“Potpuno je neprihvatljivo da su nam dvojica igrača isključena. Ukoliko želimo obraniti naslov takve stvari nam se ne smiju događati. Morati ću popričati s njima, jer ih trebamo na terenu ako želimo pobjediti.”- šaljivo je rekao Green.

U sličnom tonu je nastavio i trener Kerr. -“Ma mislim da ga treba suspendirati na 10 utakmica…Ugrozio je hiljade života.”-

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*