Bucksi otkrili kada se Jabari vraća

(Photo by Streeter Lecka/Getty Images)

Ekipa Milwaukee Bucksa u nekoliko posljednjih sezona ima dosta problema s povredama. Jason Kidd praktički nije niti tjedan dana imao čitavu ekipu na okupu. Gotovo cijelu prošlu sezonu je propustio Middelton, a čim se on vratio opet su ostali bez Jabari Parkera na duže vrijeme.

Momak s Dukea je već jednom operirao koljeno, a u 2.mjesecu prošle godine zadesila ga je slična povreda. Ponovno operacija, ponovono dugotrajna rehabilitacija. Parker je nedavno izjavio kako nema puno razlike između ove dvije povrede, samo da je sada puno pametniji. -“Neke prevelike razlike i nema. Samo što sada znam kroz šta prolazim i kako to moram uraditi.”- rekao je Parker.

Bucksi su objavili kako ciljaju da se Jabari vrati u drugom mjesecu iduće godine. Tj. godinu dana od povrede. To bi ostavilo dovoljno vremena da se Parker uigra s ostatkom ekipe, te uspije uhvatiti formu prije playoffa.

Jabari je dodao kako jedva čeka povratak, a pogotovo jedva čeka igranje u playoffu. -“Za mene će uspjeh ove sezone biti- da zaigram. Želim igrati u playoffu, nikada još nisam te mislim da bi to bilo sjajno iskustvo. No idemo polako, dan po dan, utakmicu po utakmicu.”-

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*