Bolji smo nego što mislite…

kevin knox knicks
Screenshot/Youtube

Već dugi niz godina nismo vidjeli dobru sezonu od Knicksa. Prošle su okrenuli novu stranicu, sa Zingisom u glavnoj ulozi. To je solidno izgledalo, sve dok se Zingis nije povrijedio. Sezona je za njega, a i za Knickse, bila završena. Nisu izborili playoff, čak nisu bili ni u najužoj konkurenciji. No, iza njih je dobar draft, prema viđenom na Ljetnoj Ligi Knicksi su odradili sjajan posao.

Nema zime u Velikoj Jabuci

Nedavno su izašla predviđanja za iduću sezonu. Za svaku ekipu se predvidio očekivani broj pobjeda, a prema tome Knicksi jako loše stoje. Predviđa im se tek 29 pobjeda, a s tim se ne slaže novi rookie Kevin Knox. -“Ma vidio sam. Ljudi nas dosta podcjenjuju sa tih 29 pobjeda. Smatram da smo bolji od toga, barem ekipa za 35 pobjeda. To je moje osobno mišljenje. Naravno, svatko ima pravo na svoje mišljenje. No, ja sam prilično uvjeren da ćemo biti jako dobri ove godine, čak  mislim da možemo i do playoffa.”-

Još uvijek nije sigurno hoće li Zingis biti spreman za početak kampa. Najvjerovatnije će se vratiti tijekom sezone. Što prije to bolje. Sada ovi klinci moraju izdržati, da ostanu u igri za doigravanje sve dok se Zingis ne vrati. Prema predstavama na Ljetnoj Ligi, ovi momci stvarno mogu dosta, a sa zdravim Zingisom čak i do playoffa na ovakvom Istoku. Vraćaju li se Knicksi na stare staze slave?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*