Vreme je da on bude All Star!

Screenshot

Pravo je čudo što se Nikola Jokić još uvek nije naša u ozbiljnoj kombinaciji za učešće na NBA All Star meču. No, kako najavljuju stručnjaci i ESPN, srpski košarkaš koji je ovoga leta potpisao maks sa Nuggetsima, trebalo bi tokom ove godine da se po prvi put nađe na vom skupu najboljih.

Uz njega, ESPN smatra da potencijal za nastup na All Staru imaju i dva sophomore igrača u nadolazećoj sezoni – Ben Simmons i Donovan Mitchell.

 

Iza Jokera je fantastična sezone, u kojoj je beležio 18,5 poena i 10,7 skokova, uz 6,1 asistencija i sada je visoki momak iz Sombora u centru pažnje.

“Jokić je jedan od mnogobrojnih talenata u Denverovom timu, a njegov skup veština ga čini glavnim kandidatom za Ol-star nastup ili kao starter ili kao rezerva, pre ili kasnije. Ako Nuggetsi naprave “skok” koji od njih mnogi očekuju u novoj sezoni, sa Jokićem kao velikim delom te slagalice, imaće priliku da oseti Ol-star”, analizira ESPN.

Poput Jokića, i tim Denvera polako napreduje i raste. Imaju skup mladih igrača koji su sada već u stanju da igraju velike mečeve i ruše favorite, a u prošloj sezoni za dlaku su ostali bez plasmana u play off.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*