Top 5: Učinak naših za 3/3 i 4/3

1 Nikola VUČEVIĆ (Magic)

Košarkaši Orlanda poraženi su na gostovanju Clevelandu (107-93), a Nikola Vučević je, uprkos lošem rezultatu svog tima, pružio još jednu sjajnu partiju u noći između nedjelje i ponedjeljka. Crnogorski as je utakmicu završio sa 28 koševa, 13 skokova i šest asistencija, uz po dvije blokade i ukradene lopte.

2 Jusuf NURKIĆ (Blazers)

3 Nikola JOKIĆ (Nuggets)

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od San Antonio Sparsa rezultatom 104:103 posle veoma dramatične završnice. Još jednu fantastičnu partiju videli smo od Nikole Jokića, koji je imao 22 poena (10/14 iz igre), deset skokova i šest asistencija.

4 Ivica ZUBAC (Clippers)

LA Clippersi su slavili u gradskom derbiju protiv Lakersa 113 – 105. Hrvatski centar Ivica Zubac prvi put je u karijeri igrao protiv franšize koja ga je dovela u NBA ligu, a zatim iz nekog razloga poklonila gradskom rivalu za kikiriki. Zubac je igrao samo 14 minuta, zabio je sedam poena i ulovio četiri skoka. Glavni razlog male minutaže je taj što Lakersi sada igraju s Kyleom Kuzmom na centru i koji se puno bolje kreće od Zupca, pa ga je Doc Rivers štedeo

5 Luka DONČIĆ (Mavs)

Netsi razbili su Dallas Maverikse sa 127 – 88, a Luka Dončić je upisao 16 poena i šest skokova, ali uz ne baš najbolji šut iz igre od 6/16. Luka je odigrao daleko ispod svojih standarda, ali trojka koju je postigao sa pola terena na poluvremenu, u zadnjoj sekundi napada, digla je publiku na noge:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*