Na klupu, bato!

Clutch Points

Milwaukee Bucks dobili su svo drugi uzastopni meč, a sinoćna pobeda protiv Wolvsa bila je izuzetno teška. Za mladi i potentni tim kao što su Bucksi sve je to iskustvo učenja ‘u hodu’.

Glavni trener tima iz Milwaukeeja, Jason Kidd, nije bio zadovoljan zalaganjem svojih pulena, posebno kada je u pitanju odbrana. Ko god da je zakazao u ovom segmentu bio je poslan na klupu. To se odnosi i na najboljeg igrača ovog tima, Giannisa Antetokounmpoua.

Kako je preneo Matt Velazquez iz Milwaukee Journal Sentinela: 

“Čak i Giannispravi greške i mora shvatiti da smo mi tim, i da nema privilegovanih,” rekao je Kidd. “Pravio je greške, shvatio je to, i pokušavao je da ih ispravi”.

Osetio je trenerovu disciplinu Giannis početkom drugog poluvremena kada ga je Kidd nakon slabe odbrane i dva laka poena Taja Gibsona poslao na klupi. Greek Freak nije imao problem sa tim:

“Sviđa mi se to,” rekao je on. “Ako ne radiš dobro svari, treba da ideš na klupu. Mislim da je trener uradio sjajan posao terajući nas sve da naučimo lekciju. Kada me je izvadio na klupu rekao mi je – treba da igraš snažnije”. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*