“Oni ne žele igrati za Luka”

Zavaljen udobno u sauni jednog litvanskog spa resorta, Lavar Ball je odlučio podići još prašine u LA. Iako su Lakersi sinoć prekinuli seriju od devet poraza, a njegov sin Lonzo odigrao je jedan solidan meč, Ball stariji smatra da u klubu ima problema.

“Možete videti kako oni ne igraju za Luka više. Luke (Walton, trener tima) nema više kontrolu nad timom. Oni ne ćele da igraju za njega. Nema ‘petaka’, ljudima nije jasno zašto i zbog čega oni igraju,” rako je Lavar između ostalog.

Situacijua u LA nije bajna. Porazi su se zaređali, hemija u timu zaista ne postoji. Igrači od kojih se najviše očekivalo podbacili su. Sada im se ukazala i ‘noćna mora’ u vidu Lavara, i pitanje je kako će klub reagovati

Jedan su potez nedavno doneli.

Lavarovo pravilo

Ekipa Los Angeles Lakersa je odlučila zaštititi svoje mlade igrače, te je uvela jedno novo pravilo. Naime, niti jedan novinar neće smjeti ulaziti u posebnu zonu rezerviranu za obitelj igrača Lakersa. Inače su obitelj i agenti igrač bili iza koša, te poslije utakmice imaju pristup svlačionici, a intervjui su se održavali u tunelu. Sada novinari na to više nemaju pravo.

Ovo je već postalo poznato kao “Lavar Ball rule” nazvano po sveprisutnom ocu rookiea Lakersa  Lonza Balla. On je već poznat kao neko ko je više puta krizitirao sve oko sebe pa i Lakerse, baš u tom periodu koji je sada zabranjen. Osim toga navijači više ne smiju davati intervjue na terenu, kao što je gospodin Ball učinio poslije utakmice s Clippersima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*