Vratite Kobea!

Screenshot/Youtube

Netom prije početka doigravanja šokirala nas je vijest da Magic Johnson napušta svoju poziciju predsjednika koš. operacija u Lakersima. Odluku je donio iznenada, bez ikakvog upozorenja, te stavio Lakerse u nezavidnu poziciju. Tamo se dešava pravi “kuršlus” jer osim Magica otpustili su i čitav trenerski štab, tako da sada osim predsjednika traže i trenera.

Glavni favorit je Ty Lue, koji bi se ponovno udružio s Lebronom. Za mjesto predsjednika je nešto malo manja “gužva”, no velika većina je jednoglasna, dovedite Kobea za predsjednika. Mamba se prije točno 3 godine povukao iz aktivnog igranja košarke, a dosada se prihvatio trenerskog posla samo kao trener ekipe svoje kćeri u osnovnoj školi. To ga zasada ispunjava, no poznavajući Mambu ovo bi mu mogao biti izazov koji neće moći odbiti.

Kobe je bio fenomenalan igrač, no jedini problem bi mogao biti što bi mu ovo bio prvi pravi posao u NBA. Nikada se nije bacao u menađerske vode, već je isključivo radio na sebi i na svojoj igri, a kako je u Lakersima pritisak ogroman, pitanje je kako će se snaći. No, ako netko zna nešto o pritisku, onda je to Mamba, tako da bi Lakersi sigurno profitirali njegovim potpisom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*