Paul u napad na bivše suigrače

Velika napetost je vladala u meču Rocketsa i Clippersa. Posljednje minute utakmice su bile ispunjene tehničkama, naguravanjem i isključenjima. Problemi su nastali nakon Paulovog faula na Griffinu. Blake je ubacio koš, a Paul nije mogao vjerovati da mu je dosuđen prekršaj. U naguravanju Griffin je laktom udario trenera Raketa DAntonia, te je tu Paul krenuo na bivšeg suigrača. Nakon pregleda snimke epilog je bio: faul Paulu i tehnička Griffinu i DAntoniu.

No, Griffin se nije mogao smiriti, minutu prije kraja išao je spasiti loptu i pogodio je Erica Gordona u leđa, te je na to reagirao Ariza. Opet je došlo do naguravanja, no ovaj puta su obojica bili isključeni. Iako u većini slučajeva ovakve stvari ostaju na terenu, ovaj puta nije bilo tako. Priča se kako su Paul, Harden, Ariza i Green su pokušali ući u svlačionicu Clippersa i obračunati se s Riversom i Griffinom.

Kako je Paul bio dugogodišnji domaćin u Staples Centru znao je kako zaobići regularan put do domaće svačionice. Poslali su Capelu da glavna vrata kao distrakciju, te pokušali ući sa sporedne strane. Osiguranje ih je prozrelo i zaustavilo, a priča se kako su i pozvali policiju da smire strasti.

Inače pobjedu su odnijeli Clippersi i to 5. zaredom. Griffin je unatoč isključenju bio najbolji i ubacio 29 poena, uhvatio 10 skokova i podijelio 6 asista. Sweet Lou je nastavio sa izvanrednom formom i ubacio je 31 poen, dok je Teodosić dodao 12 uz po 6 asista i skokova. Kod Rocketsa Paul i Gordon su ubacili po 19, dok je Ariza dodao 17 poena.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*