Jokić: “Mi smo krivi za loše igre”

Nikola Jokić igrač mjeseca
Twitter/Screenshot

Ekipa Denver Nuggetsa pruža dosta promjenjive igre u posljednje vrijeme. Taman nakon što su prekinuli niz od 3 izgubljene utakmice pobjedom protiv Grizzliesa, teško su nastradali od Spursa. Pop i njegove trupe su pregazile Nuggetse sa 32 razlike što je najteži poraz Nuggetsa ove sezone. Nakon ovakvih promjenjivih igara dosta je kritika upućeno glavnom treneru Maloneu, no najbolji igrač Nuggetse se ne slaže s tim.

Nikola Jokić je bio najbolji pojedinac protiv Spursa. Odigrao je odličnu utakmicu, no nije dobio pomoć suigrača. Osim njega samo je Harris bio dvoznamenkast, što nije bilo niti blizu dovoljno protiv raspoloženih Spursa. Jokić nikako ne krivi trenera za ovaj loš niz, već je pronašao drugog “krivca”. -“Ma nisu treneri krivi. Mi smo krivi za loše igre. Ako izgubiš 30 razlike i nakon toga kriviš trenera, onda si loš igrač. Problem je bio u nama, u starterima.”-izjavio je Jokić.

Iako Joker donekle ima pravo, svakako se može uputiti koja kritika i na račun Malonea. Jedna od njih je i što ponovo koristi Jokića u paru s centrom, iako ta formula nikako nije funkcionirala prošle godine. Sada ga dosta često upari s Plumleeom, najviše zato što ipak moraju na neki način opravdati ogroman ugovor koji je dobio. No Joker se najbolje snalazi kada ne igra u paru s klasičnim centrom, dok Malone ima drugačije zamisli. Dok s druge strane, očito je koliko su Nuggetsi bolji kada Joker igra svoju igru…

1 Trackback / Pingback

  1. Borba za playoff - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*