Nestvarni Jelovac

Novopečeni reprezentativac Srbije odigrao je svoju najbolju utakmicu karijer, a vrlo vjerovatno je ovo najbolja individualna predstava nekog europskog igrača i nekoliko posljednjih godina. Stevan Jelovac, član Nizni Novgoroda je sam razvalio Kalev, ubacio im je nevjerovatnih 49 poena. To mu nije bilo dovoljno pa je dodao još i 15 skokova za ukupnu valorizaciju 55!

Nikad nitko u povijesti VTB lige nije odigrao ovakav meč. Postigao je najviše poena, imao je najveću valorizaciju u povijesti, te nitko nikada nije ubilježio 40+ poena i da je uz to ostvario double double učinak.

Čak i prije ovog fantastičnog meča Sale Đorđević je prepoznao Jelovca i uručio mu poziv za reprezentativno okupljanje. Jelovac nikako nije nepoznanica za stručni štab srpske reprezentacije. Prije Niznija igrao je niz godina u ACB Ligi te tamo pružao vrlo dobre partije. Ove sezone igra fantastično za Nizni na svim frontama i zasluženo je dobio poziv za reprezentaciju u kojoj bi trebao biti zamjena za povređenog kapitena Mačvana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*