Kraj za Rosea?

Karijera najmlađem MVP-a u povijesti Lige srozala se na najniže grane. Ova godina je jedna od najgorih u karijeri za Derrick Rosea. Potpisao je početkom sezone za Cavse za minimalac i očekivalo se da će biti ugodno iznenađenje. Ipak ima samo 29 godina, a dobiti bivšeg MVP-a za minimalac je svakako zgoditak. No, Cavsi su bili totalo disfunkcionalna ekipa ove sezone, uz to Rose je opet imao problema s povredama.

Rose opet ozbiljnije povređen

Čak je spominjao i kraj karijere, no ipak se uspio oporaviti i vratiti na parkete. Igrao je solidno, no ipak se vidjelo da je povrede prejako utjecale na njega. Nije bio niti sjena onog igrača iz Knicksa, a kamoli Bullsa. Tako da Rose nije preživio čistku na trade deadline u Cavsima. Poslan je u Utah Jazz za Hood, zajedno sa Crowderom. No, kako Jazz nema namjeru gomilati veterane Rose je odmah nakon što je stigao u zemlju Mormona mogao tražiti ponovo novi klub. Jazz ga je otpustio.

Činilo se kako Rose neće dugo biti bez kluba, no zasada su mu ponuđeni samo 10-dnevni ugovori. Clippersi, Wolvesi i Thunderi su ponudili, no Rose želi garanciju do kraja sezone. Kakve je sreće Rose ove sezone, ne bi nas čudilo kada bi se povredio u tih 10 dana ugovora.

Približava se rok do kojega klubovi mogu potpisati igrače, tj rok je večeras, a Rose još uvijek nema kluba. Da li je ovo kraj za bivšeg MVP-a? Nadamo se da nije, ako ništa drugo da ovo vrijeme kada ga nitko nije htio iskoristi kako bi se što bolje pripremio za iduću sezonu. Barem da odigra 60-ak utakmica bez povede, jer u protivnom će biti jedna od najtužnijih priča novije povijesti NBA lige.

1 Trackback / Pingback

  1. On je najlepša priča u NBA u 2018. godini! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*