Green: “Takve stvari vam uvek zaustave dah”

Iako desetkovani povredama, Spursi su jutros zamalo napravili iznenađenje na gostovanju u Oaklandu. Samo zahvaljujući sjajnom Kevinu Durantu koji je posigao 15 od poslednjih 19 poena Warriorsa i tako nadoknadio minus od 8 poena, GSW je slavio 110 – 107. Spursi su imali dve sekunde da izbore produžetak u poslednjem napadu, ali ih nisu iskoristili.

Durantula je meč završio sa 37 poena (14-26 FG, 4-7 3PT), 11 skokova, i po 4 asistencije i blokade, dok je Draymond Green imao triple double – 12p, 12reb, 10ast.

Za sjajne goste ponovo nije igrao Leonard, ali se u velikom stilu vratio Lamarcus Aldridge koji je završio sa 30 poena, 17 skokova i četiri asistencije. Pored njega u poraženom timu istakli su se još Murray sa 14 i Bertans sa 13 poena.

No, nisu baš u redovima Golden State imali razloga za radost, zbog povrede članka Stepha Curry je napustio meč već na početku:

i verovatno će propustiti i duel sa Blazersima u Oregonu. Duel koji bi mogao biti odlučujući u borbi za prvo mesto Zapada. To je rekao i Green na konferenciji za štampu:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*