Melo, prodao si pobedu!

Oklahoma Thunderi su sinoć u TD Gardenu imali pobjedu na pladnju. Ušli su u posljednji minut s 6 poena viška, činilo se kako je utakmica riješene, no uspjeli su sve uprskati. Okrnjeni Kelti su tako prekinuli niz Oklahome od 6 pobjeda. I ovaj puta su igrali bez Irvinga koji još uvijek odmara zbog koljena, te Browna koji je u protokolu za potres mozga nakon nezgodnog pada prošli tjedan, tako da je ova pobjeda još i veća.

Najveći teret je preuzeo rookie Tatum, koji igra odličnu košarku u odsutstvu gore navedenog dvojca. Ovaj puta je bio jedan od glavnih krivaca za stizanje rezulata, a bio je i asistent kod Morrisovog koša za pobjedu. Utakmica je bila puna preokreta i serija obje ekipe. Rozier je predvodio Kelte u drugoj četvrtini, da bi Westbrook ubacio 12 poena u trećoj dionici i donio Thunderima 10 poena prednosti.

U posljednji minut se ušlo sa 6 poena viška za Thundere. Prvo je Rozier ubacio trojku i smanjio prednost, no Thunderi na to uspješno odgovaraju. Nakon toga prvo Tatum, pa onda opet Rozier trojkom približavaju Kelte na samo 2 poena minusa. Tragičar je bio Melo kojega su Kelti faulirali, te je on promašio oba bacanja i tako omogućio Keltima da trojkom dođu do pobjede.

Što su oni i napravili, Tatum je probio, bacio povratni pas na Morrisa koji je nakon finte šuta ubacio trojku za pobjedu i veliko slavlje Kelta.

U posljednje vrijeme sve bolji i bolji Tatum je ubacio 23 poena uz odličan 8/12 šut, a tome je dodao i 11 skokova i 4 asista. Morris je ubacio 21 poen, uključujući i pobjednički šut, a Rozier je stao na 14 ubačaja.

 

Westbrook je standardno bio najbolji kod Thundera sa 27 poena, dok je George dodao 24.

1 Trackback / Pingback

  1. The curious case of Carmelo Anthony - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*