Centar Knicska ušao u istoriji, prestigao i velikog Wilta!

NBA Buzz

Knicski imaju još jednu sezonu za zaborav. Bili su daleko od ozbiljne košarke, ozbiljnog rezultata i plasmana u odigravanje.

Na svom rosteru nemaju igrače velikog kalibra, no neki poput Juliusa Randlea, RJ Baretta, Elfrida Paytona, iskoristili su svoje prilike.

Jedan od onih koji se, verovali ili ne, upisao u istoriju NBA je njihov back up centar – Mitchell Robinson! Ovaj 2.13 cm visoki 22-godišnjak, odigrao je 61 me a postizao je 9.7 poena uz 7 skokova, no njegov rekord ogleda se u sigurnom šutu iz igre gde je bio uspešan sa 74.2 %.

Uprvo je u tom segmentu Robinson igrač koji je ušao u istoriju NBA kao najbolji u jednoj sezoni.

Jedini igrač koji daje nadu budućnosti Knicksa je upravo Mitchell Robinson. Dugački centar sa sjajnim osjećajem za blokadu demonstrirao je svoje sposobnosti i ove sezone. Iako u ograničenoj minutaži Robinson je bio najprecizniji igrač Knicksa i cijele Lige sa preko 70% šuta iz igre. Većinom su to putbackovi i asistirani poeni, no takav postotak se ne može zanemariti. Tijekom pandemije Robinson je radio na svojoj igri, poglavito na tehnici što će mu sigurno biti od velike koristi u budućnost. On je trenutno najveća mlada zvijezda Knicksa i igrač u kojega polažu najviše nade. Hoće li on uspijeti podnijeti pritisak Gardena? Ostaje nam da vidimo u narednim sezonama…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*