Bobijev dribling, i veliki podvig Clippersa

Twitter

LA Clippersi napravili su iznenađenje večeri. Oni su sinoć savladali neosvojivu tvrđavu i slavili kod lidera Istoka, Toronto Raptorsa, 117 – 106, čime su produžili nadu za plasman u play off. Ujedno su Clippersi jedini tim u NBA koji je ove sezone bar jednom pobedio najbolje ekipe Istoka (Celticse, Raptorse) i Zapada (Rocketse, i Warriorse).

Niko nije verovao da je ovako nešto moguće nakon -18 u prvoj četvrtini, no sjajni come back u meč i serija od 16-0 u poslednjoj deonici dovela je Clipperse do pobede.

Teodosić je za 33 minuta na parketu ubacio 15 poena, šutirajući 4/8 za dva, 1/5 za tri, uz 4/4 sa linije penala. Imao je i četiri asistencije, jednu “krađu”, a dvaput je izgubio loptu.

Marjanović je na kratko ušao u igru, a za šest minuta je postigao četiri poena, šutirajući 2/3, uz tri skoka i po jednu asistenciju i blokadu. No, ta jedna asistencija, bez gledanja, bila je nešto što je publiku i saigrače oduševilo:

Najbolji kod Clippersa bio je Lou Williams sa 26 poena (10/24 iz igre) dok je kod domaćina Valanciunas imao double double (16p, 10sk).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*