Raptorsi traže presedan?

Toronto Raptorsi su pomalo neočekivano zauzeli prvo mjesto u Istočnoj konferenciji. Kanađani su iskoristili povrede u taboru Bostona, nekonstantu Clevelanda i tako se progurali do prvog mjesta i jedne od najboljih sezona u povijesti franšize. Na krilima sjajnih Lowrya i Derozana su osigurali prvo mjesto još nekoliko kola prije kraja, te se mogli početi pripremati za playoff.

Osim sjajnog bekovskog para i odličnog trenera jedno od najjačih oružja ove ekipe je odlična klupa. Njihova druga petorka je jedna od najboljih u Ligi, te u većini slučajeva igrači s klupe znaju biti ključni u stvaranju prednosti. Trenutno su 4. po broju postignutih poena s klupe, iza Kingsa, Netsa i Clippersa, a oni su jedina ekipa koja je izborila playoff. Kingsi i Netsi imaju dosta mladih igrača koji ulaze s klupe i željni su dokazivanja, dok Clippersi imaju Sweet Loua koji postiže gotovo polovicu njihovih poena s klupe.

Prvi su po ratingu klupa u NBA, a osim vrlo dobrog napada igraju i sjajnu obranu. Zbog toga je uprava Raptorsa odlučila pokrenuti kampanju kako bi nagradu za Najboljeg 6. igrača Lige dobila njihova klupa. Ovo bi bilo prvi puta u povijesti da se ovako nešto desi, a Raptorsi imaju razloga to tražiti.

 

 

1 Trackback / Pingback

  1. Kralj presudio Caseyu? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*