Dobre vijest za Kelte

Ekipa koja je tijekom ove sezone imala najviše problema s povredama su svakako Boston Celtics. Počelo je sve s Haywardom, a pri kraju sezonu su ostali bez još trojice igrača. Prvi je pod nož morao korisni Theis. Njemački krilni centar se vrlo dobro uklopio kod Stevensa, te je bio vrlo koristan ulazeći s klupe.

Nakon toga nekoliko utakmice je presjedio najbolji igrač ekipe Kyrie Irving. Očekivalo se kako će igrati čak i završnicu regulranog dijela, no na kraju se ispostavilo da će propustiti i cijeli playoff. Mora ići na operaciju koljena, istog onog zbog kojega je već imao problema. Posljednji u nizu je obrambena napast Marcus Smart.

On je morao na operaciju ruke, a čak je i u njegovom slučaju bilo dosta izgledno da će propustiti sezonu. Još kada se na to sve nadodala i tragedija u njegovoj obitelji (saznao je da mu majka ima rak) činilo se da od Marcusa neće biti ništa ove sezone. No po svemu sudeći Kelti bi na njega mogli računati već u ovoj seriji protvi Bucksa. Izjavio je kako planira povratak za utakmicu broj 6. U utorak bi trebao obaviti dodatne preglede i poslije toga će se znati točan datum Smartovog povratka.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*