“On je najbolji igrač na svijetu”

ClutchPoints

Sinoć smo još jednom svjedočili povijesnoj predstavi Lebrona Jamesa. U ovogodišnjem playoffu ih već ima napretek. Odigrao je 46 minuta, ubacio 46 poena i osim u prvoj utakmici Boston nema rješenja za Kralja. Što možemo reći praktički za svaku ekipu u Ligi. Dovukao je Cavse do sedme utakmice, a iako Boston nije izgubio niti jednu utakmicu u TD Gardenu u ovom playoffu, ova utakmica će biti nešto sasvim drugo.

To jako dobro zna i Brad Stevens. Čudotvorac na klupi Bostona je napravio pravu ratničku ekipu. Pogođeni povredama stigli su na korak do NBA Finala, što je ogroman uspjeh. No, Brad tu ne želi stati, želi Veliko Final, a na putu mu stoji Lebron James. -“On je najbolji igrač na svijetu. On je poseban. Ne možeš jednostavno reći dovoljno dobrih stvari o njemu.

Ukoliko žele finale, Stevens će morati pronaći načina da obuzda Jamesa. Zaustaviti ga ne može, jedino ga pokušati usporiti. To uz fanatičnu publiku u Gardenu, te standardno dobro šutersko izdanje svojih momaka na domaćem terenu, bi možda moglo biti dovoljno…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*