JR-u ovo nije prvi put

Sinoćnju utakmicu nije odlučio Lebron James sa svojih 51 ubačenim poenom. Nisu ju odlučili niti Durant ni Curry. Sinoć je sam sebi i svojoj ekipi presudio JR Smith. “Legendarni” bek šuter koji je ovaj playoff na očajnom razini, je neviđenom glupošću riješio prvi meč i bacio svoju ekipu u zaostatak.

Neverovatna glupost JR Smitha koja je odlučila pobednika!

Cavsi su imali sjajnu priliku iznenaditi Warriorse i uzeti im prvu utakmicu. Pitanje je kako bi se nakon toga razvijala serija, no čini se da sada ide prilično jednosmjerno, nakon ovakvog poraza.

No, to nije prvi puta da je JR imao svojih bisera. Još iz vremena Knicksa JR-u je poznato da svojim “pametnim” odlukama rješava utakmice. Davne 2014. godine New York Knicksi su igrali meč protiv Rocketsa. Utakmica je bila u egalu, a u posljednju minutu se ušlo sa nerješenim rezultatom. Knicski su imali napad i promašili su, no Tyson Chandler je došao do napadačkog skoka, 20 sekundi prije kraja utakmice. Nakon toga lopta je došla do našeg Bene Udriha koji je proslijedio loptu Smithu. On je bez pogovora odmah opalio po košu, iako je do kraja utakmice ostalo 20 sekundi, tj Knicksi su imali pravo držati loptu do kraja.

Promašio je, Rocketsi su se domogli lopte, Brooks je uhvatio skok, a u borbi za loptu Beno je napravio faul. Brooks je mirno stavio oba bacanja i Rakete su uzele pobjedu. Istina, tada ulog nije bio ni blizu ovoga, no Smith izgleda ima tu notu u sebi da voli rješavati utakmice….

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*