“Ovo mi je najteži poraz u karijeri”

Svi već znamo što se desilo u prvoj utakmici Finala. Cavsi su bili na pragu iznenađenja, no JR Smith je imao drugačije planove. Nikome nije bilo lako poslije ovog poraza, jer imali su Warriorse u šaci, a nakon ovoga teško da će se Cavsi uspjeti vratiti u seriju.

-“Ovo mi je bio jedan od najtežih poraza u karijeri, zbog svega što se desilo u toj utakmici. Ovih 24 sata je bilo izuzetno teško. Kako meni, tako i Hillu, te cijeloj ekipi.”-izjavio je Lebron. No dodao je kako Cavsi ne gube nadu. -“Okej, uzmi si dan-dva da se oporaviš. No, danas moraš biti uzbuđen zbog prilike da pokažeš da možeš bolje i jače, moramo prebroditi ovo.”- dovršio je Lebron.

Lebron želi da svi zaborave na prvu utakmicu i da “okrenu novu stranicu”. Što će biti nužno ukoliko žele ostati u ovoj seriji. Ratnici ne praštaju greške, iako ni oni nisu u optimalnoj formi. Uz sve ovo Lebron vuče povredu oka iz prvog meča. Green ga je zagrebao, a Kralj je izjavio kako se dobro oporavlja i druga utakmica ni u kojem slučaju nije upitna. -“Iako ne izgleda bolje, doktor kaže da se stanje popravlja. Radi se o oku, tako da nemamo previše utjecaja…”-

Ni ekipa Warrorsa nije u idealnoj situaciji. Postoji mogućnost da će drugu utakmicu igrati bez dva vrlo bitna igrača. Igoudala gotovo sigurno propušta meč, još uvijek se nije oporavio. Što je ogroman hendikep za Ratnike, jer Iggy se pokazao kao čovjek koji je najbolje čuvao Lebrona u svim ovim Finalima. Uz njega upitan je i Klay Thompson, koji je nezgodno pao nakon što mu je JR Smith “uklizao”. Iskrenuo je zglob i čini se kako neće biti spreman.

Sada i Warriorsi u problemu?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*