Pop ide u penziju?

Iduća sezone je možda i posljednja sezona najboljeg trenera Lige. Ponajboljeg trenera u povijesti Lige. Greg Popović, tvorac Spursa kakvih znamo bi mogao otići u mirovinu nakon iduće sezone. Pop je osim Spursa zaposlen i u taboru Američke košarkaške reprezentacije, a iduće veliko natjecanje su Olimpijske igre 2020. Popović bi trebao odraditi te igre, a nakon toga se neće vraćati na klupu.

To bi značilo da mu je iduća sezone posljednja u NBA, jer nakon toga slijedi ciklus priprema sa reprezentacijom, a onda još i samo natjecanje. Woj je objavio kako se priča u kuloarima kako će Pop na ovaj način završiti karijeru. Jedan od najdugovječnijih trenera u NBA je u Spursima još od davne 1996. godine. Preuzeo je klub i od njega napravio pravu dinastiju. Uzeo je zasada 5 naslova prvaka, te je tri puta biran za Najboljeg trenera godine.

Gregg Popovich, trener a ne špijun

Ovu sezonu neće pamtiti po najboljem, no ipak mu treba skinuti kapu. Ušao je s ovakvim rosterom u playoff na izuzetno teškom Zapadu, no Ratnicima ipak nije uspio pružiti otpor kao prošle sezone do povrede Leonarda. Mogli bi tako ostati bez košarkaškog genija, a moramo priznati da će nam biti čudno gledati ikoga drugoga na klupi Spursa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*