Warriorsi spremili paket za Obrvu

Ne tako davno pisali smo o nečemo što je zvučalo kao neverovatan scenario.  Warriorsi razmatraju dovođenje još jedne All Star zvezde i najbolje četvorke u današnjoj NBA.

SF trade: Warriorsi dovode još jednu zvezdu?!

Ovu vest je među prvima, još početkom godine, objavio novinar Athletica Tim Kawakami, a do sada su preneli još brojni portali i društveni mediji.

Sada je situaciju ‘podgrejao’ Sportando, koji je preneo kako je ‘Obrva’ prva je želja aktuelnog šampiona Warriorsa tokom pauze između dve sezone.

Davis ima još tri godine ugovora sa Pelicansima, ali i pored toga postoji mogućnost da napusti ekipu. Davis koji je u martu napunio 25 godina, i ima ugovor do 2020-2021, već 2019-2020 može postati delimično slobodan igrač.

U ovom slučaju GSW će probati iskombinirati da svi njihovi stožerni igrači ostanu na okupu. Tj, velika četvorka se neće dirati, a Ratnici su ponudili paket građen oko Iggya, Jordana Bella i nekoliko pickova prve runde.

Ovo će Pelikani teško prihvatiti, sve i da potpišu Cousinsa na ljeto. Iggy je i dalje vrlo dobar igrač, no povrede ga polako stižu, dok je Bell još uvijek nedokazan. Dati MVP kandidata za ovakav paket baš i nije realno. Ratnici će vrlo vjerovatno morati dati nekog od svojih All-star igrača, pretpostavljamo Greena ili Klaya. Obojica bi se dobro uklopila u Pelicanse, pogotovo Green koji bi s Boogiem činio nezgodan centarski par.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*