“Jedan dan će definitivno biti zaokružen”

Screenshot/Twitter

Nedavno se okupila Američka reprezentacija na minikampu u Las Vegasu. Ovaj puta su došle sve NBA zvijezda trenirati pod budnim okom novog trenera reprezentacije Grega Popovića. Ovo je ujedno bio i prvi susret njega i Derozana, novog igrača Spursa pristiglog iz Raptorsa.

Njih dvojica su već sada razvila dobar odnos, Pop je dosta pričao s Derozanom i radi sve kako bi mu olakšao prilagodbu na novi klub.

No, Derozan još uvijek ne može prihvatiti da su ga Raptorsi tradeali. Bio je uvjerljivo njihov najbolji igrač, možda čak i najbolji u povijesti franšize. Istakao je kako ne može dovoljno zahvaliti navijačima na podršci, no stvari s upravom Raptorsa su vjerovatno nepovratno poremećne.

-“Jedan datum u kalendaru će sigurno biti zaokružen iduće sezone.”- izjavio je Derozan na intervjuu nakon jednog treninga. Definitivno je mislio na utakmicu protiv Raptorsa, te na nerazrješene računa s GM-om Ujriem i ostalima koji su se odlučili na trade. Iako će mu u Spursima sigurno biti jako dobro, ipak treba proći vremena dok stvari sjednu Derozanu “na mjesto”. Bio je najbolji prijatelj s Lowryem, volio je ovu ekipu i nedavno je produžio ugovor. No, NBA je biznis i ovo je najbolji pokazatelj toga.

1 Trackback / Pingback

  1. Osveta je slatka - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*