Sranje se nastavlja, igrača Heata niko ne želi!

Wikipedia

Miami Heat je ovogodišnje play off putovanje završio već u prvom krugu gde je naletio na Proces koji ih je sa čistih 4-1 poslao “na pecanje”. Najgori igrač Heata u toj seriji je bio Hassan Whiteside, nekada nepremostivi bedem pod koševima tima sa Floride. Već duže vrijeme se žalio na svoje minute, a u playoffu je bio beskoristan.

Iz tog razloga trade se pominje kao logičan potez uprave. Nakon završetka sezone govorilo se o razmeni sa Bucksima. Put Bucksa bi Hassan, dok bi u suprotnom smjeru išli Bledsoe i Henson. Ni Eric se nije dokazao ove sezone u Bucksima. Posebno loše je igrao u play offu, gdje su i Brogdon i Middelton pružali puno bolje partije od njega. Ovo je bilo aktuelno i tokom sezone kada su se Bucksi raspitivali oko Whitesidea i nudili su Jabari Parkera u tradeu. U međuvremenu u Milwaukee je stigao Brook Lopez i ova je priča zatvorena, bar što se tiče Bucksa.

“Ovo je sranje!”

No, sada je Heat u problemu. Heat aktivno traži novi klub za Whitesidea. Spoelstri se ne sviđa njegov karakter, te konstatno žaljenje oko minuta, a s napretkom Adebaya Hassan više ne bi bio potreban. Ionako je rookie odigrao puno bolje u oba smjera u ovogodišnjem playoffu. No ponuda za sada nema, očigledno malo ko želi da se nosi sa nezadovoljnim i problematičnim Whitesideom, koji polako prolazi i svoj igrački prime. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*