“Otkazujte tu paradu!”

Screenshot

Kako su preneli, prvo Yahoo Sports, a potom i brojni portali i društvene mreže, sukob Tristana Thompsona i Draymonda Greena iz finalne serije nastavio se i van terena. Poprište ‘borbe’ bio je klub u Los Angelesu, a incident se dogodio dok je Draymond Green pokušavao da se izvine Tristanu koji ga je bez najave dva puta udario. Sve to se desilo pre skoro dve nedelje, 18. jula, a do danas se čuvalo kao tajna.

Povod za ovaj incident bio je njihov sukob i reči koje je uputio posle prve utakmice ovogodišnjeg finala.

Naime, Green je prema pričama insajdera prišao Thompsonu da mu pruži ruku koju je, inače, odbio posle osvajanja titule. Posle je Green, tokom proslave Golden stejta, poručio da je centar Klivlenda “mekan”, a pre toga mu nudio i da se nađu na ulici. Sve to se očigledno dugo kuvalo u Kanađaninu, a proključalo je, prema ovim navodima, prvi put kada je video Draymonda.

Green nastavlja sukob s Tristanom

Veći incident sprečili su superstarovi Lebron James i Kevin Durant koji su stali izmeđi njih.

U međuvremenu se oglasio i Draymond Green, koji nije negirao incident ali je pisanje medija o tome nazvao ‘neadekvatnim’. Nagađa se samo šta je Thompsona nateralo da bude toliko besan i nekontrolisan. Iza njega je teška sezona. Uhvaćen je u prevari, na što mu Green nije ostao dužan prozivajući ga za njegovu ženu Khloe Kardashian, zatim finalna serija u kojoj je bilo varnica, odlazak Lebrona…

“Otkazujte tu paradu,” bila je još jedna poruka koju je nakon incidenta poslao Green putem društvenih mreža, referirajući se na zezanje nekolicine fanova Cavsa da TT prirede doček u Clevelandu zbog toga što je napravio.

1 Trackback / Pingback

  1. Zavrtao ruke curi, pa joj bacio telefon - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*