“Nije mi potrebna kamera kako bih trenirao…”

Screenshot/Youtube

U ovom ljetnom periodu svako malo iskoči neki trening video, tj video priprema NBA igrača. Prošlo ljeto “in” je bio Hoodie Melo, koji je čitavo ljeto izbacivao svoje video uratke s treninga. Trčanja u 2 sata ujutro, dvorana, teretana, sve je bilo evidentirano. Činilo se tada da će Melo imati veliki comeback i svi su mislili da su Thunderi ubrali “zlatnu koku”.

No, kako se sezona odmicala, činilo se kako Melo zapravo nije previše radio. Barem kada ga kamera nije snimala. Bio je u užasnoj formi, igrao je loše, a to je na kraju značilo i rastank s Thunderima. Ove godine je slična situacija, otvoreni treninzi u UCLA dvorani su jedno vrijeme bili česta stanica NBA igrača. Jednom je čak cijela ekipa Thundera došla trenirati.

Tajno oružje Gromovnika

“Dežurni kritičari” na Twitteru su uslijed ovog trenda snimanja treninga prozvali Damiena Lillarda. Bek Blazersa je poznat po mnogočemu, no svakako ne po tome da nije veliki radnik. Kritičar je izrazio sumnju u to kako Lillard provodi ljeto, te je naveo da ga niti jednom nije vidio da trenira. Što naravno znači da Lillard zapravo i nije trenirao…

-“Nije mi potrebna kamera da bih trenirao.”- kratko i jasno je bio Lillardov odgovor. I u pravu je. Većina tih videa su marketinški trikovi, a većina posla se kao i uvijek – odrađuje dok kamera ne snima. Blazersi su sada na prekretnici, moraju vidjeti mogu li ih Lillard i McCollum dovesti barem do drugog kruga playoffa. U suprotnom možda će morati posegnuti za rebuildingom. Tako da vjerujemo da Lillard radi i prekovremeno ovoga ljeta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*