Top 5: Učinak naših za 17/10/2018

Ostataksveta

1 Nikola Jokić

Ostataksveta

Joker je nastavio tamo gdje je stao prošle godine. Vodio je Nuggetse do prve pobjede u sezoni uz odličnu predstavu. Utakmicu je sporo počeo, no u završnici je bio pravi. Pogodio je trojku za približavanje Nuggetsa 2 i pol minute prije kraja, a nakon toga je s(p)retno ubacio i polaganje za 2 razlike na minut i pol do kraja. Zabio je dosta teških šuteva, no ruka ga danas baš i nije slušala. Ubacio je samo 1 trojku iz 4 pokušaja.

2 Boban Marjanović

Ostataksveta

Bobijeva statistika: 18 poena, 8 skokova i jedan pokidan obruč za 17 minuta. U predsezoni je pokazao da mu se pod hitno treba povećati uloga u ovoj ekipi. Pokazao je da može dominirati, a Rivers je poklekao. I nije pogriješio. Bobi je dominirao protiv centara Nuggetsa, koliko je zakucava čudno mi je što obruč i nije prije pukao. Bio je nerješiva enigma za Nuggetse, koji ga ni faulovima nisu uspjevali zaustaviti.

 

3 Bojan Bogdanović

Ostataksveta

Utakmica protiv Grizzliesa je bila kao trening za Pacerse. Vrlo brzo su riješili pitanje pobjednika, a Babo je bio jedan od najubojitijih. Ubacio je 8 od prvih 10 poena na utakmici, uništio je Parsonsa, a prvo poluvijeme je završio sa 13 poena. U drugom je već sve bilo riješeno, pa je Babo maknio nogu s gasa tako da je do kraja ubacio 19 poena bez promašene trojke.

 

4 Goran Dragić

Ostataksveta

Dragon je opet bio glavni igrač Heata. Vukao je ekipu kada je bilo najpotrebnije i bio je najzaslužniji što Magic nije uspio prelomiti utakmicu. Početkom drugog dijela ubacivao je sve redom kada se stizao rezultat, a na kraju i trojku za vodstvo. Magic se sabrao i ponovno došao do 10+, no Dragon asistima i trojkom još jednom vraća utakmicu u egal. Nakon podbacivanja pola minute do kraja, lukavo je došao do lopte i postigao koš za samo -2. Na kraju nije dobio priliku da uputi šut za pobjedu i Heat je izgubio utakmicu.

 

5 Nemanja Bjelica

Ostataksveta

 

Dobrodošao u Sacrametno! U svom debiju za Kingse Bjelica je odigrao odličan meč. Dobio je priliku i sjajno je iskoristio. Napokon je počeo podsjećati na MVP Eurolige. Probijao je centre Jazza bez problema, ubacio šuteve sa svih strana, a i nekoliko polaganja preko Goberta. Bio je 100%-tan iza linije 7,24, a meč je završio sa 18 poena. Ova uloga mu odlično odgovara i vidimo da će Beli imati odličnu sezonu i da je prelazak u Kingse bio sjajan potez.


 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*