Kobe se vratio u Staples!

screenshot

Lakersi su stigli do prve domaće pobede, protiv Nuggetsa, bilo je 121 – 114 nakon furioznog finiša ‘jezerdžija’ u poslednjoj četvrtini. Lebron je imao prvi triple double u dresu Lakersa (28 p, 11 sk, 11 as), McGee je ponovo bio maestralan (21 p, 7 sk), kao i Lonzo Ball (12 p, 8 as, 6 sk, 5 ukradenih lopti), no čovek odluke zove – Lance Stepenson. ‘Energizer’ Lakersa, i dežurni ‘ludak’, postigao je 12 poena, uz po 4 skoka i asistencije, ali je vezao 2 trojke i imao fenomenalnu asistenciju u poslednjoj četvrtini kada je režirao preokret.

U ovim majstorijama uživao je i Kobe Bryant koji je ceo meč posmatrao u društvu GM-a Lakersa Roberta Pelinke. U jednom momentu Staples ga je pozdravio ovacijama:

Bryant je nedavno poručio, doduše u šali, da će se vratiti na teren ukoliko Lakersi budu na 0 – 5. Nakon te izjave, Lebron i ekipa su se uozbiljili i vezali dve pobede.

Kobe je mogao uživati, možda ne toliko u individualnim majstorijama koliko u borbenosti i energiji, te želji nekih novih Lakersa za pobedom. U tome prednjači Lebron, ali Lance Stephenson koji polako osvaja srca svih fanova Lakersa:

Ovo je trenutno najvažniji igrač Lakersa, evo zbog čega!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*