“Luda družina” do još jedne pobjede

Screenshot/Instagram

Možda i najujednačenija ekipe Lige, Los Angeles Clippersi imaju odličan početak sezone. Bez izražene zvijezde, s puno odličnih igrača igraju vrlo dobru košarku. Harris je alfa i omega ove ekipe, prva opcija u napadu, no u svakoj utakmici mu se pridruži barem još jedan suigrač. Nekada je to Sweet Lou, nekada Galinari, a sve češće i naš Boban Marjanović.

Upravo je Bobi napravio najveći iskorak u ovoj ekipi. Došao je do mjesta startera, a sada iz večeri u večer pruža jako dobre igre. Sinoć protiv Wolvesa, u samo 18 minuta je došao na korak do double double učinka. Ubacio je 10 poena, te uhvatio 9 skokova, a ova utakmica mu je bila jedna od slabijih u posljednje vrijeme.

Clippersi su relativno lagano dobili ovaj meč. Harrisu se ovaj puta pridružio Gallinari, obojica su ubacila po 22 poena, a Sweet Lou je s klupe dodao 20. Čak je i Teo dobio priliku za igru, čak 12 minuta, a ubacio je jednu trojku i imao 4 dodavanja.

Jedina svijetla točka u ekipi Wolvesa, trenutno, je Derrick Rose. Odigrao je utakmicu karijere, povredio se protiv Warriorsa i činilo se kako se priča ponavlja. No, vratio se već idući meč i opet je bio najbolji igrač u ekipi. Rose je ubacio 21 poen, odigrao je 35 minuta i činilo se kako nema ni traga povredi. Što su fantastične vijesti za Ružu.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*