Prijatelji, to bi bilo to!

Screenshot/Youtube

Možda nam sledeća sezona neće doneti takmičarsku draž jer Warriorsi su prejaki. I onako jak šampionski tim jači je za još jednog superstara – centra DeMarcusa Cousinsa.

No, znamo ono što će sledeće sezone biti definitivno nešto što će obeležiti sezonu, a to je najava da će to biti poslednja igračka sezona za tri igrača koji su obeležili ligu – Vinca Cartera (igrat će za Hawkse), Dirka Nowitzskog (Dallas) i Dwyane Wadea koji je najavio da će provesti još jednu sezonu u svom Miamiju. U “isti koš” možemo svrstati i Manu Ginobilia koji je odlučio prije početka sezone reći zbogom košarci.

Oni su dva poslednja ‘mohikanca’ drafta ’98.

Ova četiri igrača, legende, zajedno imaju 35 All Star nastupa, 9 šampionskih titula (svi sem Cartera), i postigli su 92.216 poena. Sve ih je preduhitrio Manu, koji je prije početka sezone objavio kako je bilo dosta košarke. Povukao se, dok su ostala trojica još uvijek aktivni.

Posljednje zbogom velikom Argentincu

Wade je trenutno najbolji i najaktivniji od preostalog trojca. Drži čvrsto svoje mjesto u rotaciji Heata, te ponekada zna iznenaditi dobrom partijom. Carter je pokazao u utakmici protiv Hornetsa da još uvijek nije za mirovinu.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*