Giannisova osveta: Pobeda, klinč i isključenje

screenshot

Nakon što su ih Knicksi iznenadili početkom decembra i savladali (136 – 134), Bucksi su se duplo osvetili, pa su krajem meseca vezali dve pobede nad rivalima i tako ostali na vrhu Istoka.

Na tom prvo meču, koji su Knicksi dobili, za potez večeri bio je zadužen Mario Hezonja, koji je svoje jedine poene postigao na atraktivan način – zakucavanjem preko Giannisa Antetokoumpa:

Potez večeri koji je oduševio sve, a posebno činjenica da je Hezonja suvereno zakucao te prekoračio Giannisa koji je završio na podu.

‘Freak’ nije ostao dužan – isporučio je 33 poena, uhvatio 19 lopti i podelio 7 asistencija, no poručio je Hezonji da će ga “sledeći put udariti”:

Prilike za to bije bilo, jer su se strasti malo smirile, a Hezonja je izgubio mesto u prvoj postavi. No, netrpeljivost Giannisa i igrača Knicksa se nastavila a ovoga puta njegov je rival bio Enes Kanter sa kojim se Greek Freak u jednom momentu našao u klinču. Kanter je nasrnuo na Giannisa, provocirao, i na kraju je poslat na hlađenje zbog isključenja:

Antetokoumpo je u sinoćnoj pobedi nad Knicksima (112 – 96) dao 31 poen, uz 14 skokova i 8 asistencija, dok je Kanter završio sa 8 poena i 5 skokova. Mario Hezonja ponovo nije igrao.

1 Trackback / Pingback

  1. Čudnovati svijet Marija Hezonje - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*