Top 5: Učinak naših za 11/2 i 12/2/2019

1 Nikola Vučević

Magic misli ozbiljno u playoff ove sezone. Žele iskorisiti sjajnu sezonu svog centra, te se probati progurati u doigravanje. Nezainteresirani Pelicansi nisu imali šanse protiv ovakvog Orlanda. U samo 26 minuta Vučević je potvrdio Allstar klasu, utrpao je brzinskih 25 poena, te pokupio čak 17 skokova u tako malom vremenu. Pokazao je dominacija na oba kraja parketa, a njegova ekipa je imala čak +29 s njim na parketu.

2 Nikola Jokić

Ovaj puta Nikola nije trebao ubaciti game winner kako bi pobijedili Heat. Išlo je dosta lakše ovaj puta, no Jokić je opet odigrao odličan meč. Istina, izgubio je dosta lopti, čak 7, a ubilježio samo 4 asista, no ubacio je 23 poena uz 12 skokova i tako relativno anulirao lošu dodavačku večer.

3 Luka Dončić

Protiv Hardena i Raketa ovaj puta nije išlo. No, Luka je ipak odradio vrlo dobar meč, te je opet bio na rubu triple double učinka. Također, pogodio je i nekolik izuzetno teških šuteva, a “uvalio” je i step back trojku Hardenu preko ruke. Vrlo dobra predstava za Luku, a falilo mu je samo 2 dodavanja kako bi ubilježio još jedan TD učinak.

4 Dario Šarić

Napokon povratak Dario u Top 5. Ovo mu je bio prvi start nakon dugo vremena i odmah je iskoristio priliku. Bio je jedan od najbolji u ekipi, a umalo je ubilježio i double double. Šut ga je napokon služio, ubacio je čak 4 trojke iz 5 pokušaja, a uhvatio je i 4 napadačka skoka. Ovakvom igrom će sigurno ostati u rotaciji, samo je pitanje hoće li dobiti dovoljno minuta.

5 Bojan Bogdanović

Igrač tjedna Istočne konferencije je imao malo slabiju prestavu protiv Hornetsa. Nije bio na uobičajenoj razini, te je promašio (za njega) dosta šuteva. No, svejedno je ubacio 14 poena uz 2 skoka, te je solidno odigrao u obrani. Slabija šuterska večer je nešto što si svakako može dopustiti, ako uzmemo u obzir kakvu sezonu Babo igra.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*