“Nije jeo dva dana”, pa razbio Nuggetse!

NBA.com

Druga ekipa Zapada, Nuggetsi našeg Jokića našli su se u nezavidnoj situaciji. Spursi su uzeli prvi utakmicu na njihovom terenu uz još jednog “izmišljenog” junaka. Derrick White je imao nevjerovatnu utakmicu, ubacio je carrer high i dobio “velike” pohvale od Popa nakon utakmice.

Spursi su nadskakali Nuggetse, te ubacili 62 poena u reketu. To uz raspoloženog Whitea je bilo previše za Nuggetse. Druga postava Nuggetsa je donijela malo stabilnosti u njihovu igru, te je vratila rezultat u egal, no to nije bilo dugačkog vijeka. Spursi su dominantni u svojoj dvorani, a ove sezone imaju 3-0 protiv Nuggetsa na svom terenu. To bi se moglo pokazati kao velika prednost za Popa i Spurse koji već sada imaju 2-1 prednost. Prije još jedne utakmice u San Antoniu.

White je na kraju završio sa 36 poena uz 5 skokova i asista, a Derozan je ubacio 25. Za Nuggetse Jokić je odigrao vrlo dobar meča sa 22 poena, 8 skokova i 7 asista, te je bio najbolji strijelac ekipa.

“Nemam dilemu da je White prethodnih dana podsećan na poslednju četvrtinu Jamala Murraya,” rekao je Mike Malone, trener Denvera, koji dobro zna kako funkcionišu stvari u Spursima. “White je izašao na teren kao da nije jeo dva dana. Izašao je gladan i poslao je jasnu poruku. Jedva čekam da vidim kako će moji momci odgovorit na to”.

Petorka Nuggetsa je zakazala, Murray je ubacio samo 6 poena, a Harris 12, dok je Barton stao na 4 ubačaja. Loša igra ostataka petorke najviše je koštala Nuggetse ovog 108-118 poraza.

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. NBA Play off: Jokić vodio Nuggetse do izjednačenja, dvije serije praktički gotove - Ostatak Sveta
  2. Preokret! Jokeru dovoljne tri četvrtine za razbijanje Spursa! - Ostatak Sveta
  3. "Idemo u rat! I borićemo se kao psi" - Ostatak Sveta
  4. San Antonio Spurs 2018 - 2019: Početak post-Kawhi ere - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*