Draymond kojeg smo čekali

SBNation

Na Zapadu je sve riješeno. Warrorsi su opet preokrenuli Blazerse, te došli do 110-99 pobjede i 3-0 u seriji. Čini se da je samo pitanje hoće li Blazersi barem malo ublažiit poraz u idućoj utakmici, ili će Ratnici ovo riješiti metlom.

Blazersi su opet imali veliko vodstvo u prvom dijelu, imali su 15 poena viška na poluvremenu. Opet, u trećoj četvrtini Ratnici okreću vodu na svoj mlin. Sjajno igrom preokreću rezultat, te su na ulasku u posljednju dionicu imali +3. Prednost se do kraja samo povećavala, a ovaj puta nismo imali niti egal završnicu. Stvari su puno prije riješene. Curry je opet dominirao, ubacio je 36 poena, dok je Klay dodao 19.

Prva priča meča nisu bili Splash Braća, već Draymond Green. “Magare” igra u najboljoj formi ove sezone, a sinoć je upisao i triple double učinak. Ubacio je 20 poena uz 13 skokova i 12 asista. Cijeli ovaj playoff je ponajbolji igrač Warriorsa, te ponovno igra kao u najboljim danima. Ima ga svuda po terenu, u obrani je izlijepio Blazerse, u napadu je ubacio svoj dio poena, ali je i razigrao ekipu. Zasada, Green je odlično nadomjestio KD-a i Boogiea, te najviše zbog njega (i Stepha) Warriorsi nemaju velikih problema s Blazersima.

NBASvijet

 

 

1 Trackback / Pingback

  1. Toronto i Kanada dočekali su šampione! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*