Kaznionica u Phoenixu

Čini se da sve više i više NBA košarkaša ima problema sa zakonom. Posljednji u nizu “osuđenika” je igrač Sunsa Josh Jackson. Bio je na Rolling Loud glazbenom festivalu u Miamiu, gdje je uhićen zato što je previše puta pokušao ući u VIP zonu bez propusnice. Nakon toga se opirao uhićenju, odnosno pokušao je pobjeći od policije. To rijetko kada dobro završi pogotovo kada si poznati košarkaš, tako da ga sada očekuju sankcije.

Sada će biti optužen za opiranje uhićenju, te narušavanje javnog reda i mira, a suđenje je zakazano za otprilike mjesec dana. Nakon toga će se znati više koja će biti kazna. Joshu inače ovo nije prvi susret za policijom, već je i na sveučilištu bio “nestašan”. Tamo je optužen za oštećenje privatnog vlasništva, nakon što se sukobio sa jednom curom sa svoje sveučilišta. No, to je relativno brzo riješeno, odnosno sve je bilo zgotovoljeno prije NBA drafta. Tamo su ga Sunsi izabrali 4. pickom, a do baš i nije opravdao tako visok pick.

Dva tjedna nakon Jacksona, još je jedan igrač Sunsa uhićen. Centar Richaun Holmes je isto bio u posjeti Miamiu, koji izgleda nije baš sretna destinacija za igrače Sunsa. On je uhićen zbog posjedovanja trave. Zaustavila ga je policija dok je vozio auto, te su pronašli travu kod njega i bivšeg G-League igrača Jamesa Webba. Platili su jamčevinu, te nakon nekoliko sati su bili pušteni iz pritvora.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*