Maleni postaje Čarobnjak

Još jedan razočaravajuća sezona je iza Isaiaha Thomasa. Uspio se napokon do kraja oporaviti od povrede kuka, no nažalost nije se uspio izboriti za minute u  Nuggetsima. Mora se spomenuti da mu Malone nije nešto pretjerano dao prilike.

Isaiah je tako odlučio potražiti novu sredinu, a drugi dan prijelaznog roka pronašao je novu ekipu. Maleni postaje član Washington Wizardsa, ekipe kojoj je utrpao 52 poena u odlučujućem playoff meču prije 3 godine.

Thomas je odigrao samo 12 utakmica ove sezone za Nuggetse, a nakon toga je Malone objavio kako je Thomas izbačen iz rotacije. Nije se uspio nametnuti u ekipi, ali opet 12 utakmica nikako nije dovoljno da povrati išta od stare forme iz Bostona. Prije samo 3 godine Isaiah je bio jedan od najbolji strijelaca Lige, ali nakon tradea u Cavse nije se uspio nigdje nametnuti. Ali sada je po prvi puta zdrav od odlaska iz Bostona i traži novu priliku.

Thomas je jedva dočekao ljeto kako bi se mogao baciti na posao. Cijelo ljeto će biti u dvorani, te se pokušati vratiti na stari nivo. -“Sve što treba je jedna prilika. Ostalo ću sam…”- objavio je na Twitteru. U razgovoru  Wojom izjavio je kako je napokon 100% zdrav, te da spreman ulazi u novu sezonu.

 

Yahoo Sports nas je nedavno podsjetio baš na utakmicu protiv Wizardsa u kojoj je Thomas ubacio 52 poena. Dominirao je za Kelte, a ljudi izgleda zaboravljaju koliko je Isaiah zapravo bio dobar. Na stranu defenzivne mane, u napadu je  Thomas radio što je htio. I to poprilično efikasno. Na taj Tweet Yahoo Sportsa, odgovorio je i Isaiah

-“Samo mi dajte priliku i ponoviću to sve.”- objavio je Thomas. Sada će imati priliku u Wizardsima da se nametne dok još nema Walla. Kako imaju i Beala, nije baš najjasnija odluka Thomasa da baš ode u Glavni grad. No, možda Brooks ima planove za njega i kako će ga najbolje iskoristiti.

1 Trackback / Pingback

  1. Thomas slaže nesreću za nesrećom - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*