Nitko ne želi igrati za “gubitnike”

Uvjerljivo najviše otkaza prije početka Svjetskog Prvenstva pretrpili su Amerikanci. Krenuo je Davis, nastavio Harden, a do kraja je otkazalo gotovo 15 igrača. Pop je morao reagirati, te ćemo sada gledati jako izmjenjenu postavu Amerike. Naravno, niti sada nisu slabi, predvode ih Kemba Walker, Donovan Mitchell, Jayson Tatum i ostali, a Ameri su i dalje prvi favoriti za zlato.

CJ Mccollum, zvijezda Blazersa potvrdio je nastup na Prvenstvu, a izgleda da je pronašao razlog za sve izostanke. -“Svi misle da ćemo se osramtiti na Prvenstvu. Nitko ne želi biti dio gubitničke ekipe.”- izjavio je CJ. Osim glavnih zvijezda, nastup su otkazali i igrači poput Shameta, Randlea, Redicka, Drummonda, igrači koji nisu smatrani za “kremu” Lige.

Iako je bilo puno otkaza, Ameri su svakako konkurentni, a ne smijemo zaboraviti ni stratega na klupi. Vjerovatno najbolji trener današnjice, Greg Popović sigurno će dobro izorganizirati ovu ekipu. Trenirao je i puno slabije, pa je opet došao do rezultata. Siguran sam da neće imati problema s treniranjem nekoliko Allstar igrača i nekolicinu koji će to sigurno postati u budućnost.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*